About

Oke, ook even wat informatie over mijzelf natuurlijk.

Mijn naam is Sanne Brink. Een nieuwsgierig persoon die dol is op events. Groot, klein, zakelijk of publieks evenementen . Stuk voor stuk uniek. Stuk voor stuk leuk om onderdeel van te zijn. De kick die je tijdens en na de productie hebt is onbeschrijfelijk. Dit is één van de redenen waarom ik zo’n fan ben van evenementen.

Events zijn niet mijn hele leven, naast het werken drink ik veel cappuccino’s, klets ik veel en lees ik regelmatig boeken. Natuurlijk heb ik ook een Netflix account die fanatiek gebruikt wordt. Ontdek ik graag nieuwe culturen in veel verschillende landen en haal ik graag mijn neus op in de buitenlucht tijdens een korte wandeling. Soms zie je me alleen, maar het liefste ben ik toch wel omringt door familie en vrienden. Zo.. Dat waren allemaal kleine dingetjes uit mijn leven die je misschien interessant vond om te lezen.

Mocht je nou denken “Goh met Sanne wil ik wel een keer een kop koffie drinken!” neem dan gewoon even contact met me op en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie.